Qui sóc?

Em dic Rosa Baró Vilà, sóc RTV (de Reus de Tota la Vida). De petita i adolescent diagnosticada d'obesitat vaig canviar els meus hàbits durant els estudis de nutrició i actualment gaudeixo dels aliments i la gastronomia amb un pes normal des de l'any 2002 quan vaig iniciar el camí professional, treballant per altres, i ara sóc:
Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona, Especialista en Nutrició Clínica avançada per Instituto de Ciencias de Nutrición y Salud (ICNS), Postgraduada en Obesitat adults per la Universitat de Navarra, Educadora en Obesitat Infantil del programa Nens en Moviment de L’Hospital de Vall d’Hebron i Antropometrista Nivell I ISAK.

Dietista-Nutricionista especialista en l'àmbit clínic, gràcies a viure i treballar en diverses localitats de Catalunya per aprendre fins que vaig tornar a Reus per establir-me com autònoma amb una consulta pròpia, actualment al carrer Sant Joan 34, 3-1 de Reus. Pots seguir-ho a instagram @Nutri&Fisio.Reus

Antropometrista Nivell I acreditada per la Societat Internacional per a l'Avenç de la Cineantropometria (ISAK). La ISAK ha desenvolupat normes internacionals per a la valoració antropomètrica i un esquema d'acreditació internacional en antropometria (IAAS) per assegurar l'homogeneïtat en la tècnica de mesura de la composició del cos humà. Molt útil per a esportistes d'elit o amateurs.

Educadora del programa Nens en Moviment, de l'Hospital de Vall d'Hebron, a Reus juntament amb la psicòloga Maite Pàmies del Centre DAU. Programa indicat per a infants amb Sobrepès o Obesitat i les seves families.
Membre del Grup de treball “Alimentació en la Gestació i la Infància” del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya. Vaig ser coordinadora d'aquest mateix Grup a l’antiga Associació Catalana de Dietistes-Nutricionistes i col·laboradora en la revisió de la Guia d’alimentació Infantil del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya de 2012.

Comunicadora primer per casualitat i segon perquè no se dir mai que no, realitzant entrevistes en diaris (Diari de Tarragona, ARA, Diari Més, ReusDirecte), televisió (Canal Reus TV) i ràdio (Cadena Ser, Rac1, La Xarxa, Radio Nacional de España, Punt6Ràdio) realitzant entrevistes, programes setmanals com un dedicat a l'Educació Infantil "Un Món per Educar" i magazíns d'actualitat diària "Avui en dia", "Punt i apart", "Ja hi som tots".

Blogger realitzant i creant entrades periòdiques i notícies relacionades amb l'alimentació, la nutrició i la dietètica per aquest mateix blog i col·laborant en els blogs de cuina l'Hora del Tàper de Marga Pradas i La Pasta per als Catalans d'Antonella Speranza

Docent per exemple de les II Jornades de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya, formadora i organitzadora de diverses xerrades i tallers per Associacions, Ajuntaments, AMPES i Acadèmies per difondre l’alimentació saludable, la nutrició i la gastronomia.