ÀPATS DE CARMANYOLA

1. PLANIFICAR EL MENÚ: 
Recordant les recomanacions per seguir una alimentació saludable, equilibrada i variada
2. RECOMANACIONS HIGIÈNIQUES: 
  • Guardar el plat cuinat refrigerat fins al moment de consum 
  • Transportar-lo en una bossa isotèrmica i s’escalfarà a més de 70ºC 
  • És convenient no menjar damunt la taula de treball o pupitre per evitar contaminacion 
3. CONSELLS PER MILLORAR L’ASPECTE I EL GUST: 
  • No salar la carn abans de posar-la al microones 
  • Si preparem alguna vinagreta o salsa per l’amanida millor portar-la independent 
  • Si portem peix o carn una mica de suc de llimona abans d’escalfar-los serà més sucós 
  • Si portem sopes o gaspatxo podem utilitzar un pot de 250g 
  • Cuinar la pasta al dente perquè desprès no quedi passada 
4. Un ÀPAT EQUILIBRAT en quantitat i varietat ha de presentar de 4 a 6 grups d’aliments (verdures, farinacis, proteics, oli d’oliva, fruita i/o làctics) i també cal utilitzar diferents tècniques de cocció per variar durant la setmana

Comentaris