RECEPTA DE MONA DE PASQUA

RECEPTA DE MONA DE PASQUA (12 racions)
Ingredients:
6 ous
125 grams de farina
200 grams de sucre
½ sobre de llevat (Royal)
Pel farciment:
300g Melmelada de fruita
100g Ametlles torrades a trossets
Pel guarniment:
Fruites confitades
Figura de xocolata 

PROCEDIMENT PER FER EL PA DE PESSIC:   
  • Es separen les clares dels rovells 
  • Muntar les clares i el sucre a punt de neu en un bol.
  • A poc a poc afegir i barrejar la farina, desprès els rovells i per últim el llevat. Es remena fins que es forma un massa ben fina i esponjosa.
  • Preparar un motllo rodo de 25cm amb mantega i farina.
  • Coure al forn ja calent, a 175ºC, durant uns 45 minuts.
PROCEDIMENT PER FER EL GUARNIMENT:
  • Tallem el pa de pessic pel mig (horitzontalment) i hi posem la melmelada ben escampada.
  • Pels costats l’untem de melmelada i hi posem les ametlles torrades.
  • El damunt ho guarnim amb la fruita, fent alguna forma 
  • Per acabar hi col·loquem la figura de xocolata. 

Bona Pasqua!

Comentaris

  1. Uooo avui mateix m'ha comentat una de la feina que volia fer una. Evidentment le enviat al colmado però ja li diré que aquí te la recepta!

    ResponElimina
  2. Doncs si, pots passar pel Colmado Baró a buscar tots els ingredients. Avui, dissabte encara tens temps!
    Trobaràs més informació, del Colmado, al bloc: http://colmadobaro.blogspot.com/

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada