Passa al contingut principal
5 CLAUS PER A LA INNOCUÏTAT DELS ALIMENTS - OMS
 
  - MANTINGUEU      LA HIGIENE
- Renteu-vos les mans i totes les superfícies, estris i equips
- Protegiu la cuina d'insectes, mascotes i d'altres animals
- SEPAREU      ELS ALIMENTS CRUS DELS CUITS
- Separeu els crus dels cuits, amb recipients, equips i estris separats
- CUINEU      ELS ALIMENTS COMPLETAMENT
- Cuineu completament els aliments per assegurar que arribin als 70ºC
- MANTINGUEU      ELS ALIMENTS A TEMPERATURES SEGURES
- No deixeu aliments cuits a temperatura ambient i conserveu-los preferentment sota els 5ºC
- No descongeleu els aliments a temperatura ambient
- UTILITZEU      AIGUA I ALIMENTS SEGURS
- Utilitzeu aigua de xarxa potable
- Renteu les fruites i les hortalisses minuciosament, especialment si es consumeixen crues
-   No utilitzeu aliments després de la data de venciment
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada