CUINA FRANCESA:
País de grans cuiners i base de la cuina occidental
Plats i característiques
Esmorzar francès: acompanyat de brioixeria
Plats: Croque monsieur, Quiche lorraine, Cassoulet, Escargots (caragols), Ratatouille
Pa: baguette
Postres: Crepes, Souffle
Altres: Mostassa de Dijon, Foie gras, Formatges per cada dia de l'any
Esmorzar francès: acompanyat de brioixeria
Plats: Croque monsieur, Quiche lorraine, Cassoulet, Escargots (caragols), Ratatouille
Pa: baguette
Postres: Crepes, Souffle
Altres: Mostassa de Dijon, Foie gras, Formatges per cada dia de l'any
CUINA ITALIANA:
País conegut per les pizzes i les pastes
Nord d’Itàlia:
Influencies d’Àustria i Hongria: amb plats com el xucrut, la sopa agre, els gnocchi i els tortel·lini
Salses: pesto i bolonyesa
Embotits: mortadel·la
Vinagre de Mòdena
Formatges: parmigiano reggiano i grana padano
Influencies d’Àustria i Hongria: amb plats com el xucrut, la sopa agre, els gnocchi i els tortel·lini
Salses: pesto i bolonyesa

Vinagre de Mòdena
Formatges: parmigiano reggiano i grana padano
Itàlia central:
Influencies Mediterrànies: amb plats a base de verdures: minestrone o carxofes, bajoques, carabassó, ceba... amb oli d’oliva i especies com la menta, el romer, la canyella,...
Sud d’Itàlia:
Plat senzills: pasta i les famoses pizzes
Les illes: Sardenya i Sicília:
La millor pasta: gràcies a la qualitat de la farina
CUINA ALEMANYA:
País de la salsitxa i la cervesa
Plats i característiques
Salsitxes: alemanya fabrica 1500 tipus diferents
Xucrut
Pa i Postres: Brezel i pa de sègol. I de postres pastissos de formatge o de poma
Plat senzills: pasta i les famoses pizzes
Les illes: Sardenya i Sicília:
La millor pasta: gràcies a la qualitat de la farina
CUINA ALEMANYA:
País de la salsitxa i la cervesa
Plats i característiques
Salsitxes: alemanya fabrica 1500 tipus diferents
Xucrut
Pa i Postres: Brezel i pa de sègol. I de postres pastissos de formatge o de poma
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada