Avui és el primer dia de 165 dies l'any que s’utilitza de mitjana els serveis del menjador escolar que serveixen com a marc educatiu perquè les noves generacions aprenguin i adquireixin uns hàbits de vida i actituds saludables, mitjançant l’alimentació sana i equilibrada.
Per continuar amb aquest objectiu el sopar ofert per pares, mares i educadors cal que sigui:
- Complementari d’aquest dinar
- Potenciant la varietat d'aliments, de preparacions i de textures
- Donant prioritat als aliments més conflictius en l'alimentació dels infants
- Basant-se en les racions i en la freqüència recomanades per a cada edat
A més, per a moltes famílies pot ser l'únic àpat del dia per estar tots junts.
L'ideal és que el sopar es compongui de dos plats i postres. Això us pot servir perquè els nens i nenes comprenguin la importància d'aquest àpat del dia, i és la forma més adequada de cobrir les racions recomanades dels diferents aliments.
Consulta l'entrada "Un ÀPAT EQUILIBRAT" d'aquest mateix bloc per veure l'exemple de distribució de l’àpat i no oblideu la importància de que els vostres fills participin!
I si voleu saber si el vostre fill/a menja de manera saludable i equilibrada compteu amb el meu assessorament professional com a Dietista-Nutricionista
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada