SANT JORDI ADULT SALUDABLE

A continuació trobareu diferents opcions per aquest 2012 que ens parlen d’Alimentació recomanats, però encara no llegits, per Rosa Baró Vilà
Bon Sant Jordi!!!


Títol: Mateixos aliments ... menys calories
Fitxa tècnica:
Data de publicació: Març de 2012
Idioma: Castellà
ISBN: 978-84-480-0501-6
Editorial: Cúpula
Preu: 16,00€

Una guia que t'ajudarà a fer una llista de la compra pràctica i a escollir els productes que més t'agraden, i menys calories t'aporten. Basat en Eat This, Not That
Sinopsis:
Un llibre o guia que t'ajudarà a orientar-te en el lloc on realment hauria de començar tota alimentació: la llista de la compra. Saber triar entre els centenars d'opcions pot significar un canvi abismal en la teva salut. Amb aquesta convicció s’ha analitzat i comparat el contingut calòric de centenars de productes alimentaris, organitzats per categories, perquè puguis escollir els més saludables. La informació està organitzada en taules, quadres, destacats i il·lustracions, per resultar un manual útil i fàcil de comprendre.
Autora: Pilar Munné
Dietista-Nutricionista per la Universitat Blanquerna, i llicenciada en Administració i Direcció d'Empresa per la Universitat Internacional de Catalunya. Membre de l'AssociacióCatalana de Dietistes-Nutricionistes (ACDN) i del Grup de Treball d’Alimentacióen al Gestació i la Infància (GTAGI). També escriu el bloc: http://www.thesmartspoon.com

Títol: Secrets de la gent sana
Fitxa tècnica:
Data de publicació: Febrer del 2012
Idioma: Castellà
ISBN: 978-84-998-9389-1
Editorial: Random House Mondadori
Preu: 9,00€

Un llibre que ofereix al lector cinc claus amb les quals adquirir o reprendre aquells hàbits de vida més beneficiosos per intentar millorar i/o conservar la salut
Sinopsis:
El llibre ajuda a adquirir hàbits senzills i saludables i evitar allò que ens resulta perjudicial per la salut, centrant-se en l'alimentació, els hàbits, els costums socials del menjar o no menjar,... i la necessitat de prendre consciència sobre el que nosaltres podem fer.
Autors: Julio Basulto i María José Mateo
Julio Basulto. Dietista-Nutricionista. Responsable de Recerca i Assessoria Científica del Grup de Revisió, Estudi i Posicionament de l’Associació Espanyola de Dietistes-Nutricionistes. Editor de la Revista Espanyola de Nutrició Humana i Dietètica, antiga Activitat Dietètica.
María José Mateo. Periodista, assessora i redactora independent en temes de comunicació en salut. Responsable de diverses campanyes a l'agència Saatchi & Saatchi que van rebre premis com el One Show o l’Àspid d'Or.

Títol: El menjar de la família
Fitxa tècnica:
Data de publicació: Març del 2012
Idioma: Català
ISBN: 97-884-826-4537-7
Editorial: La Magrana
Preu: 30,00€

Com organitzar la casa com un restaurant per tenir el menú a punt en el moment de menjar
Sinopsis:
Menjar bé i variat és una necessitat que aporta qualitat de vida, però també és un plaer. Gràcies a aquest llibre podrem planificar diferents menús per a cada dia de la setmana, amb ingredients frescos i elaboració acurada però fàcil, perquè poguem aprofitar l'experiència del dia a dia en la cuina del reconegut com a millor restaurant del món, El Bulli.
Autor: Ferran Adrià
Cuiner considerat durant diversos anys com el millor xef del món i copropietari del restaurant El Bulli, fins 2011, que va rebre al llarg de la seva història les màximes distincions gastronòmiques.

Títol: iCook
Fitxa tècnica:
Data de publicació: Abril del 2012
Idioma: Català
ISBN: 978-84-6641-507-1
Editorial: Columna
Preu: 19,95€

El manual de cuina per a emancipats. per saber que s'ha de menjar i com és pot cuinar
Sinopsis:
Un manual per a l'alimentació moderna que parteix de zero i que et guiarà en cada pas cap a la teva independència nutricional amb propostes concretes i aplicables. Com per exemple: Els Grups d'aliments, Les normes bàsiques sobre seguretat alimentària i 40 models de menús per cuinar en 20 minuts.
Autor: Isma Prados
Va començar a treballar en un bar i va descobrir el plaer de donar menjar i beure. Als fogons de diversos restaurants va aprendre a gaudir-ne. A tv3 va convèncer una audiència fidel que cuinar podia ser divertit i molt, molt gratificant i des d'abril de 2011 condueix el programa d'alimentació i gastronomia avui cuines tu (laSexta2).

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada