Premis Blocs Catalunya 2012

En aquesta entrada no trobaràs consells alimentaris ni saludables però si agraïments i felicitat, la felicitat de dir-te que aquest bloc és finalista dels V Premis Blocs Catalunya que es lliuraran divendres 5 d’octubre a Reus. Els premis van néixer l’any 2008 des de Stic.cat (Societat de Tecnologia i Coneixement), una associació amb la vocació de generar interactivitat i innovació en la cultura i la llengua catalana, a través de les tecnologies de la informació i la comunicació.
Aquest esdeveniment m’ha servit per conèixer les grans persones que hi ha darrera d’alguns blocs perquè en són molts i molt variats fent que el nivell dels premis sigui molt alt i es faci molt difícil destacar-ne algun en concret per això m’agradaria escombrar cap a casa i recomanar-te que visitis els blocs fets des de Reus, que són els següents:
Segurament me'n deixo algun, per això si en voleu més, trobareu tots els finalistes aquí!
Ara és el jurat qui ha de decidir i no voldria ser a la seva pell.
Des d’aquí donar les gràcies a les persones que m’han felicitat, anima’t i encoratjat a continuar escrivint més consells saludables i útils per tots vosaltres

Comentaris

  1. Ara en aquest moment hi sou!!

    Que hi hagi sort.

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si hi era i ens vam endur un Premi Blocs Catalunya 2012!
      Que també és de tots vosaltres seguidors i amics!!
      Gràcies per fer gran aquest bloc!!!

      Elimina
  2. Enhorabona Rosa! Aquest bloc és una bona tasca per difondre els bons hàbits en l'alimentació i gràcies als Premis blocs l'hem conegut ;)
    Tot un honor compartir guardó amb blocs com el teu!

    Enric i Cèlia
    www.quadernsdebitacola.com

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada