DIETA O NO DIETA


Oblida't de les dietes!

Sí, has llegit bé, revolucionem el món de la dieta. Ens hem d'oblidar de posar-nos a dieta i, sobretot, de passar gana.
Deixa de sabotejar el teu cos i el teu metabolisme i aposta per la salut. Educa’t a menjar de manera saludable i desterra la paraula dieta de la ment.

Fins avui...
Totes les dietes restrictives aconsegueixen que perdis pes, però al final fracassen perquè els quilos es recuperen en tornar a l'alimentació d'abans  Pensa quanta gent coneixes que ha estat sotmesa a un règim estricte durant uns mesos, sense menjar amb la família, sense sopars amb els amics, amb una gran voluntat fins arribar al seu pes "ideal".
I d'aquestes persones a quantes coneixes que no hagin recuperat el pes perdut? 
La majoria recauen després del sacrifici perquè tornen a la rutina d'abans  apareix l’efecte yo-yo, ens obliga a iniciar una altra dieta restrictiva i a passar molta més gana.
 
Menja això - No això
Un pla per a tota la vida:
Vols garanties per perdre pes i no tornar-lo a recuperar? 
Doncs apren a seguir una alimentació saludable, equilibrada i suficient, fàcil de seguir per tu i adequada al teu estil de vida i gustos gastronòmics.
Oblida la paraula dieta, per aprimar necessites canviar les teves costums i el teu rebost.
Menja poc de tot i molt de res.
I per descomptat, no et descobriré cap secret, tu ja ho saps: l'activitat física diària, és la millor aliada per ajudar-nos!

5 idees clau:
  1. Canvia de mentalitat. Si el teu objectiu és estar saludable tota la vida educa la teva ment a menjar saludable i no guanyaràs pes.
  2. Moderació i Varietat. Cap extrem és bo, ni per excés ni per defecte, cerca l'equilibri.
  3. Salut. Assegura't d'estar fort front a les malalties.
  4. Paciència. No desesperis, el temps que inverteixes de manera sana és una assegurança de per vida.
  5. Moviment. Imprescindible, necessari i garantia d'èxit.

L’assoliment d'un pes adequat a la nostra complexió física, als nostres horaris, i al nostre tipus d'activitat diària ha de ser gradual, a poc a poc, i amb la supervisió del professional sanitari especialitzat, el Dietista-Nutricionista.

Comentaris