PRESENTACIÓ L'HORA DEL TÀPER

Reserveu a l'agenda dimarts 4 de febrer a les 19h a la Casa del Llibre de Barcelona.
Tinc el plaer de presentar el llibre l'Hora del Tàper, juntament amb Ada Parellada (restauradora), Jordi Rourera (editor d'RBA-La Magrana) i per suposat l'autora Marga Pradas.
Presentació llibre l'Hora del Tàper
El llibre ofereix més de 50 receptes (noves i algunes del blog de la Marga Pradas, Hora del Tàper) senzilles, que no vol dir simples ni avorrides, amb consells per ajudar a crear-ne de noves i que es converteixin com a mínim en el doble de receptes. 
Un llibre pràctic i inspirador per saber com omplir el tàper i/o carmanyola de dinar i a més com fer-ho de manera saludable i equilibrada. 
També trobareu el decàleg del bon "taperista" on llegireu el perquè que jo sigui a la presentació del llibre, potser com ja sabeu o us penseu jo sóc qui ha fet l'apunt nutricional d'aquest llibre.

Aprofito des d'aquí agrair a la Marga Pradas que es poses en contacte amb mi, una desconeguda, per iniciar un seguit de col·laboracions als nostres respectius blogs que, des del juliol de 2011 al febrer de 2014, han acabat esdevenint un llibre que de ben segur us agradarà.

Salut i Bon profit!

Comentaris