Dia Mundial Autisme 2 Abril

Cada 2 d'abril se celebra el Dia Mundial De Conscienciació Sobre l'Autisme, des del 2007 l'Assemblea General de les Nacions Unides (ONU), va declarar per unanimitat el dia 2 d'abril com a Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme, per instar la presa de consciència a través de la societat sobre les persones amb autisme.
A Reus, l'Associació Supera't va organitzat aquest 2 d'abril de 2020 una taula rodona amb diferents professionals per celebrar la diversitat de les persones i conèixer aquest col·lectiu.
En el meu cas volia parlar de l'alimentació i algunes de les causes que poden produir-los problemes a l'hora dels àpats.
Us adjunto una de les diapositives de la xerrada i espero que ven aviat, després del confinament pel COVID-19, puguem veure'ns i parlar-ho.
Causes dels problemes amb l'alimentació:
  1. Alteracions sensorials:
    • Per hipersensibilitat o hiposensibilitat, s'alteren soroll, textura, gust, color i olor.
  2. Hiperselectivitat: a l'hora de menjar determina la inflexibilitat en la tria d'aliments.
  3. Problemes gastrointestinals: com per exemple restrenyiment, degut a la restricció alimentària, o al·lèrgies e intoleràncies com qualsevol altre persona que hem de controlat per temes de salut.
  4. Problemes conductuals a l'hora de menjar: associats a conductes problemàtiques.
Recordeu consultar-nos, els dietistes-nutricionistes som els especialistes en alimentació.
Informació de l'Associació Supera't de Reus a Facebook

Comentaris