Dia Mundial de la Diabetis 2014

El Dia Mundial de la Diabetis (DMD) és la campanya de conscienciació sobre la diabetis més important del món. 
Va ser instaurat per la Federació Internacional de Diabetis (FID) i l'Organització Mundial de la Salut (OMS) el 1991, com a resposta a l'alarmant augment dels casos de diabetis en el món. 
El 2007, les Nacions Unides van celebrar per primera vegada aquest dia després de l'aprovació de la Resolució al desembre de 2006 del Dia Mundial de la Diabetis, el que va convertir al ja existent Dia Mundial de la Diabetis en un dia oficial de la salut de l'ONU.

Aquest 2014 per ajudar a la conscienciació un dels objectius de la Federació Internacional de la Diabetis (FID) és donar a conèixer el que significa el cercle blau, símbol de la diabetis, i reforçar el seu paper com a mitjà per atreure l'atenció del públic general cap a la diabetis.

Per això, la FID ha presentat una divertida forma de promocionar el símbol blau: a través de la seva nova aplicació "Selfie" del
Dia Mundial de la Diabetis (DMD). Per aquells que no saben què és una "selfie", es tracta d'una foto d'un mateix o com a part d'un grup, normalment presa per un mateix amb una càmera digital o telèfon i que es comparteix a les xarxes socials. Les "selfies" es poden realitzar en qualsevol lloc, la imaginació és el límit.

Com realitzar la teva "selfie" del cercle blau? 
  1. Descarrega l'aplicació del teu dispositiu IOS o Android 
  2. Permet al Dia Mundial de la Diabetis que usi la foto perquè es pugui compartir a la pàgina de Facebook
  3. Fes una "selfie" o selecciona una foto de la galeria d'imatges 
  4. Mou el cercle blau al voltant de la imatge. Fes servir la teva creativitat! 
  5. Comparteix la teva "selfie" amb els teus amics i afegeix un missatge personal
Totes les "selfies" que es realitzin seran incloses al web de la FID i en altres materials de la campanya. 

Participa! I recorda:
  • Realitzar un esmorzar saludable cada dia reduirà la càrrega mundial de diabetis i estalviarà milers de milions en pèrdua de productivitat i costos sanitaris.

Comentaris