Petits Canvis que "pesen"

Els canvis a inici d'any són una constant que acaba aviat....: Apuntar-nos al gimnàs i anar-hi 2 setmanes, voler fer un pla molt estricte de dieta que dura 4 dies, iniciar classes d'idiomes que ens avorreixen...
Si en el teu cas has pensat en millorar la teva relació amb el menjar a continuació tens 5 consells o canvis que t'ajudaran a gaudir de l'alimentació saludable i conscient.
  1. Aprendre a pensar en el menjar d'una manera nova. Evitar deixar-te emportar per les modes. Tots sabem que les verdures, les fruites, els cereals integrals, fruits secs i les llegums són els millors. Experimenta amb noves receptes, busca la creativitat i córrer riscos. En lloc de témer la nova "dieta", diverteix-te i pregunta'm si necessites ajuda.
  2. Canviar lentament. Si estàs vora els 40 anys, hauràs fet uns 40.000 àpats i un munt d'aperitius i/o entre hores. Dóna't temps per canviar, comença amb l'esmorzar per exemple, introduint verdures i/o cereals o pa integral, dependrà dels teus costums actuals i les teves necessitats. Vols exemples personalitzats, vine'm a veure!
  3. Relaxat amb la dieta. Mai existirà un aliment perfecte per tothom, respecta els teus gustos i preferències i millora'ls per guanyar salut. Els Dietistes-Nutricionistes estem entrenats per fer-ho possible.
  4. Adoptar una visió a llarg termini. No serveix compensar, fer arrencades de cavall i parades de ruc. Oblida les calories, els miligrams i les obsessions. Les pujades i baixades nutricionals s'equilibraran si el patró dietètic global és sòlid. Entrenarem l'adherència amb exercicis de coaching nutricional.
  5. Lluitar cada batalla a la botiga de queviures. Si no ho portem a casa (dolços i snacks) no ens ho menjarem i si no ho tinc a casa (verdura, fruita, llegums,...) serà molt difícil incorporar-ho com a hàbit saludable. Vols compartir amb mi les teves experiències? Truca'm!

Comentaris