Ràdio: "Soroll Camp de Tarragona" de Jordi Cartaña


Entrevista a la ràdio @SER_TgnReus al programa "Soroll Camp de Tarragona" del gran @jordi_cartana, on parlo junt a @opalrobles d'alimentació i activitat física més enllà de l'operació biquini.
Escolta'ho aquí: bit.ly/2JHfU0T


Òpal Robles i Rosa Baró
Al Fil de Conversa volem trencar una vegada més amb el mite dels resultats ràpids a l'hora d'aconseguir una determinada forma física. I més si els resultats es volen aconseguir des d'avui mateix per al juliol.
Conversa entre  Jordi Cartañá, Òpal Robles (tècnica en activitats física i esportiva) i jo mateixa, Rosa Baró (dietista-nutricionista)
Parlem dels dos principals elements a tenir en compte si volem estar en bona forma física, saludables i obtenint resultats en l'aparença física a mitja, i sobretot, a llarg termini: exercici i nutrició.
Trenquem el fals mite d'obtenir resultats en qüestió de setmanes. I el principal missatge en el que les dues coincidim és que si l'objectiu és l'obtenció de resultats, un cop assolit és possible que es torni als hàbits antics i es perdi tot plegat.
És per això que recomanen incorporar l'exercici físic i una dieta variada i equilibrada en el nostre estil de vida. Que l'objectiu sigui mantenir els hàbits que poc a poc anem adquirint perquè els resultats aniran arribant.

Comentaris