Receptes d'hivern ebook

Qui s'hagués imaginat que la meva idea sorgida de la primera onada del confinament de la COVID-19 tingués una segona edició i que a més hem diguéssiu que fos de tanta ajuda per a vosaltres lectors i cuiners. 


Hem format un gran equip de correcció, unint els professionals dietistes-nutricionistes de tot Catalunya i promocionant el col·lectiu que treballem per compte propi per ajudar-vos a seguir una alimentació saludable, deliciosa i plaent. 
Aquest llibre online ha estat creat confiant en que us sigui d'utilitat en el vostre dia a dia i també per a dies de cuina més elaborada. 

Moltes gràcies a tots els professionals de la nutrició i la dietètica de Catalunya que han dedicat una estona del seu temps per compartir aquestes 100 receptes i gràcies per segona vegada per la col·laboració i difusió del nostre Col·legi de Dietistes-Nutricionistes. 

I GRÀCIES en majúscules a tot l’equip de correcció: 
Sílvia Baró Moral, Pilar Carbó Turon, Núria Duran Martí, Cristina Mir Balagueró, Maria Navas Cabarrocas, Marta Begoña Peroy Febrero, Oscar Sánchez García i Vanesa Sans Rosich.

En nom de totes us desitgem que aprofiteu i gaudiu aquestes receptes. 
Bon profit!

Comentaris