LA CUINA FORA DE CASA...

CUINA FRANCESA:
País de grans cuiners i base de la cuina occidental
Plats i característiques
Esmorzar francès: acompanyat de brioixeria 
Plats: Croque monsieur, Quiche lorraine, Cassoulet, Escargots (caragols), Ratatouille 
Pa: baguette 
Postres: Crepes, Souffle 
Altres: Mostassa de Dijon, Foie gras, Formatges per cada dia de l'any

CUINA ITALIANA:
País conegut per les pizzes i les pastes
Nord d’Itàlia: 
Influencies d’Àustria i Hongria: amb plats com el xucrut, la sopa agre, els gnocchi i els tortel·lini 
Salses: pesto i bolonyesa 
Embotits: mortadel·la 
Vinagre de Mòdena
Formatges: parmigiano reggiano i grana padano
Itàlia central: 
Influencies Mediterrànies: amb plats a base de verdures: minestrone o carxofes, bajoques, carabassó, ceba... amb oli d’oliva i especies com la menta, el romer, la canyella,...
Sud d’Itàlia: 
Plat senzills: pasta i les famoses pizzes
Les illes: Sardenya i Sicília: 
La millor pasta: gràcies a la qualitat de la farina 

CUINA ALEMANYA: 
País de la salsitxa i la cervesa
Plats i característiques 
Salsitxes: alemanya fabrica 1500 tipus diferents 
Xucrut 
Pa i Postres: Brezel i pa de sègol. I de postres pastissos de formatge o de poma

      Comentaris