A continuació trobareu diferents opcions per
aquest 2012 que ens parlen d’Alimentació recomanats, però encara no llegits, per Rosa Baró Vilà.
Bon Sant Jordi!!!
Bon Sant Jordi!!!
Títol:
Mateixos aliments ... menys calories
Fitxa
tècnica:
Data
de publicació: Març de 2012
Idioma:
Castellà
ISBN:
978-84-480-0501-6
Editorial:
Cúpula
Preu:
16,00€
Una guia que t'ajudarà a fer una llista
de la compra pràctica i a escollir els productes que més t'agraden, i menys
calories t'aporten. Basat en Eat This, Not That
Sinopsis:
Un
llibre o guia que t'ajudarà a orientar-te en el lloc on realment hauria de
començar tota alimentació: la llista de la compra. Saber triar entre els
centenars d'opcions pot significar un canvi abismal en la teva salut. Amb
aquesta convicció s’ha analitzat i comparat el contingut calòric de centenars
de productes alimentaris, organitzats per categories, perquè puguis escollir
els més saludables. La informació està organitzada en taules, quadres,
destacats i il·lustracions, per resultar un manual útil i fàcil de comprendre.
Autora:
Pilar Munné
Dietista-Nutricionista
per la Universitat Blanquerna, i llicenciada en Administració i Direcció
d'Empresa per la Universitat Internacional de Catalunya. Membre de l'AssociacióCatalana de Dietistes-Nutricionistes (ACDN) i del Grup de Treball d’Alimentacióen al Gestació i la Infància (GTAGI). També escriu el bloc: http://www.thesmartspoon.com
Fitxa tècnica:
Data de publicació: Febrer del 2012
Idioma: Castellà
ISBN: 978-84-998-9389-1
Editorial: Random House Mondadori
Preu: 9,00€
Un llibre
que ofereix al lector cinc claus amb les quals adquirir o reprendre aquells
hàbits de vida més beneficiosos per intentar millorar i/o conservar la salut
Sinopsis:
El llibre ajuda a adquirir hàbits
senzills i saludables i evitar allò que ens resulta perjudicial per la salut,
centrant-se en l'alimentació, els hàbits, els costums socials del menjar o no
menjar,... i la necessitat de prendre consciència sobre el que nosaltres podem
fer.
Autors:
Julio Basulto i María José Mateo
Julio Basulto. Dietista-Nutricionista. Responsable
de Recerca i Assessoria Científica del Grup de Revisió, Estudi i Posicionament
de l’Associació Espanyola de Dietistes-Nutricionistes. Editor de la Revista
Espanyola de Nutrició Humana i Dietètica, antiga Activitat Dietètica.
María
José Mateo. Periodista, assessora i redactora independent en temes de
comunicació en salut. Responsable de diverses campanyes a l'agència Saatchi
& Saatchi que van rebre premis com el One Show o l’Àspid d'Or.
Fitxa
tècnica:
Data
de publicació: Març del 2012
Idioma:
Català
ISBN:
97-884-826-4537-7
Editorial:
La Magrana
Preu:
30,00€
Com organitzar la casa com un restaurant
per tenir el menú a punt en el moment de menjar
Sinopsis:
Menjar
bé i variat és una necessitat que aporta qualitat de vida, però també és un
plaer. Gràcies a aquest llibre podrem planificar diferents menús per a cada dia
de la setmana, amb ingredients frescos i elaboració acurada però fàcil, perquè poguem
aprofitar l'experiència del dia a dia en la cuina del reconegut com a millor
restaurant del món, El Bulli.
Autor:
Ferran Adrià
Cuiner
considerat durant diversos anys com el millor xef del món i copropietari del restaurant
El Bulli, fins 2011, que va rebre al llarg de la seva història les màximes
distincions gastronòmiques.
Fitxa
tècnica:
Data
de publicació: Abril del 2012
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-6641-507-1
Editorial:
Columna
Preu:
19,95€
El manual de cuina per a emancipats. per
saber que s'ha de menjar i com és pot cuinar
Sinopsis:
Un
manual per a l'alimentació moderna que parteix de zero i que et guiarà en cada
pas cap a la teva independència nutricional amb propostes concretes i
aplicables. Com per exemple: Els Grups d'aliments, Les normes bàsiques sobre
seguretat alimentària i 40 models de menús per cuinar en 20 minuts.
Autor:
Isma Prados
Va
començar a treballar en un bar i va descobrir el plaer de donar menjar i beure.
Als fogons de diversos restaurants va aprendre a gaudir-ne. A tv3 va convèncer
una audiència fidel que cuinar podia ser divertit i molt, molt gratificant i des
d'abril de 2011 condueix el programa d'alimentació i gastronomia avui cuines tu
(laSexta2).
Molt bones recomanacions!
ResponElimina