A continuació trobareu diferents opcions per aquest 2012 que ens parlen d’Alimentació recomanats, però encara no llegits, per Rosa Baró Vilà.
Bon Sant Jordi!!!
Fitxa
tècnica:
Data
de publicació: Març del 2012
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-15456-06-3
Editorial:
Cossetània
Preu:
13,50 €
Un llibre per a
l'educació en la salut que ens proposa receptes de postres, esmorzars i berenars
saludables i altres consells culinaris per a pares i fills
Sinopsis:
Un
llibre on és potència especialment el valor nutritiu i saborós de plats
llaminers, senzills i divertits, que poden formar part d'una dieta sana i
equilibrada. aquesta obra pot contribuir, també, a l'educació del paladar dels
infants, una tasca per a la qual són necessaris temps i dedicació i que és
vital per al desenvolupament físic i emocional dels fills.
Autora:
Josefina Llargués
Mestra
d'Educació Especial, Llicenciada en Psicopedagogia, logopeda, postgraduada en
Psicopatologia Clínica i màster en Salut i Nutrició.
Fitxa
tècnica:
Data
de publicació: 04/03/2011
Idioma:
Castellà
ISBN:
978-84-08-10067-6
Editorial:
Planeta
Preu:
18,90 €
Un llibre per
ensenyar a nens i no tan nens a viure una vida saludable i fomenta hàbits
saludables com el menjar sa i el llegir
Sinopsis:
Un
llibre centrat en els hàbits saludables i l’alimentació, que ofereix solucions i
consells sobre la importància de la higiene, el descans i les necessitats
nutricionals i un autotest sobre hàbits saludables.
Autor:
Dr. Valentí Fuster
Director
general de l'Institut Cardiovascular de l'hospital Mount Sinai de Nova York i
del Centre Nacional d'Investigacions Cardiovasculars (CNIC) a Espanya. Integrar
la investigació amb la promoció de la salut a través de l'educació de la
població.
Fitxa
tècnica:
Data
de publicació: 07/09/2010
Idioma:
Castellà
ISBN:
978-84-9754-462-7
Col·lecció:
Oniro
Preu:
9,95 €
Un llibre sobre la
importància de mantenir una alimentació sana i equilibrada, gaudint dels
aliments. Recomanat a partir de 7 anys
Sinopsis:
Un
llibre que ens resolt preguntes com les següents: Per què prefereixes menjar
patates fregides en lloc d'endívies? Per què diuen que cal prendre fruita i
verdura cada dia?
La
resposta a moltes d’aquestes preguntes és: Per créixer, per tenir forces i per
no caure malalts, necessitem menjar diverses vegades al dia i consumir una mica
de tot. Si aprens a conèixer millor els aliments i a cuinar tu mateix, menjar
sa es convertirà en un plaer.
Autor:
Michèle Mira Pons
Periodista independent, té
passió pels temes del medi ambient i la sanitat pública i per tot allò
relacionat amb els canvis en la nostra manera de viure.
Títol:
Els consells de la Nutrinanny
Fitxa
tècnica:
Data
de publicació: Febrer del 2012
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-6641-466-1
Editorial:
Columna
Preu:
17,90€
Llibre de consulta ràpida i fàcil orientat
a aconsellar els pares amb fills entre 3 i 12 anys en qüestions alimentàries
quotidianes
Sinopsis:
Un
manual de consulta per a pares que busquin respostes i solucions senzilles als
problemes quotidians de l'alimentació dels fills. Un acte quotidià, que s'ha de
fer uns 5 cops al dia i cal fer amb previsió, planificació, organització,
imaginació i paciència perquè és una tasca molt difícil, tot i que, apassionant
i satisfactòria. Els consells que dóna l'autora estan basats en estudis científics.
Autora:
Lucía Bultó.
Tècnic Superior en Dietètica i
Nutrició. Diplomada en Dietètica Superior per la Universitat de Nancy, França. Membre
de l’Associació Espanyola de Dietistes Nutricionistes. Dirigeix el Centre
d'assessorament en Dietètica i Nutrició, a Barcelona, des de 1991.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada