Àpat d’estiu, per a completar l'entrevista al magazine 'La tarda', de La Xarxa, que s'emet
de dilluns a divendres a la tarda a LANOVA Ràdio 99,8 FM
Preparació:
- Pelar el meló i tallar a daus petits. (Si tenim paciència amb una cullereta podem fer boletes)
- Tallar el cogombre i la llimona a rodanxes i posar-la en una gerra juntament amb el meló i les fulles de menta.
- Afegir gel, omplir la gerra amb aigua i remenar
Gaspatxo amb
pastanaga i remolatxa
Ingredients per a 4
persones:
- 1 remolatxa (crua normal, no de les cuites)
- 4 pastanagues grans
- 2-3 tomàquets
- 1 cogombre
- 1/2 pebrot vermell
- 1 gra d'all
- suc de 1/2 llimona (opcional)
- 3 cullerada de vinagre d’umeboshi (opcional)
- 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
- 3 gots d'aigua
Preparació:
- Pelar el cogombre, treure les llavors del pebrot, trossejar totes les verdures a trossos grans i triturar tots els ingredients.
- Tastar i potser cal rectificar amb vinagre i/o amb aigua si ha quedat molt espès.
Ingredients per a 4
persones:
- 250g de bacallà esqueixat
- 250g de fesols (podem utilitzar mongetes del ganxet o de Santa Pau)
- 1 ceba mitjana
- Pebrot (½ pebrot vermell, ½ pebrot groc, ½ pebrot verd)
- 2 o 3 tomàquets (varietat raf o cor de bou per exemple)
- Cibulet
- Sal
- Oli d’oliva verge extra
- Vinagre (Opcional)
Preparació:
- Picar les hortalisses (la ceba, els pebrots i el tomàquet) ben petit i barrejar en un bol amb els fesols i el bacallà ja dessalat i esqueixat. Ho amanirem tot amb l’oli d’oliva, la sal i el vinagre (molt poquet)
- Podem presentar el plat amb un motlle rodó i fer forma de timbal i decorar amb unes fulles verdes (canonges, rúcula...)
Broqueta de fruites d’estiu:
Ingredients per a 4
persones:
- 2 Albercocs
- 1 grapat de Cireres
- 1 Préssec
- 1 Kiwi
- 1 tall de Pinya
Preparació:
- Muntar en una broqueta Albercoc, Cirera, Préssec, Kiwi, Pinya...
- Decorar amb una mica de xocolata negre fos o canyella en pols
Podeu llegir la notícia:
http://reusdigital.cat/noticies/tendencies/lalimentacio-saludable-una-carrera-de-fons
Escoltar l'entrevista:
Escoltar l'entrevista:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada