Tornada a la rutina

Després de les vacances, torna la rutina...
Als adults ja ens costa però en el cas dels infants la "vuelta al cole" pot fer sentir als nens i nenes cansats fins a reprendre el ritme escolar. Una bona alimentació ens ajudar a superar aquesta fase amb major vitalitat i que no es converteixi en un obstacle.  
Per exemples mantenir uns horaris regulars, respectar els àpats, una bona hidratació i evitar els aliments superflus són bàsics per a un bon començament.

Recordar que és molt important i més en edat de creixement les necessitats nutricionals per un correcte desenvolupament. Durant aquesta etapa de la vida, els hàbits dietètics i l'exercici poden marcar la diferència entre una vida sana i el risc de patir malalties en el futur.



Els 5 imprescindibles per la tornada a la rutina són:
  1. Per evitar deficiències de vitamines (com la C, D, E) i minerals, incloure en la nostra alimentació fruites i verdures de temporada, així com cereals integrals.
  2. Evitar els àpats abundants per no accentuar la fatiga.
  3. Correcta aportació de líquids a través d'aigua i/o infusions. 
  4. Per afavorir el son i fixar horaris en dormir, és bona idea reemplaçar les begudes excitants (cafè, te, begudes de cola ...) per infusions relaxants (melissa, valeriana). 
  5. Planificar l'exercici i el descans. Sobretot perquè el canvi horari o les vacances afecta en forma de jet lag. 
En comptes de preocupar-te i fer una muntanya, ocupa't de fer exercici, cuida la teva alimentació, descansa i 

Benvingut Setembre!

Comentaris